Aurinkoenergiapaketti Litium 200Ah

2499,00 

Tuotetunnus (SKU): 119020R Osasto:

Kuvaus

Aurinkoenergiapaketti kahdella 410 W aurinkopaneelilla ja 200 Ah litiumakulla. Pääasiassa sinulle, joka käytät mökkiä kesällä. Litiumakuilla on erittäin pitkä käyttöikä, ja niiden etuna on myös paljon nopeampi lataaminen kuin tavallisilla lyijyakkuilla. Litiumparistoista voi purkaa 90%:ia, kun tavallisista lyijyakkuista vain noin 50%:ia. Tämä tarkoittaa, että sinulla voi olla pienempi akkupankki, kuin jos käytät AGM-paristoja. Litiumakkujen pieni paino tekee niistä suituisia eritoten mökeissä, jotka ovat kaukana lähimmästä tiestä.

Kahden 410 watin tehokkaan aurinkopaneelin ja 12/200Ah LiFePO4 akun ansiosta on myös tilaa suuremmalle kulutukselle, kuten jääkaappi tai muut sähkölaitteet.

Tämä paketti on suunniteltu käytettäväksi invertterin kanssa. Inertterin (12V) avulla voit käyttää 230 V: n laitteita, kuten pölynimureita, mikroaaltoja, kodinelektroniikkaa ja paljon muuta.

Sunwindin litiumpaketti sisältää kaiken mitä tarvitset aurinkoenergian käyttöönottoon ja saat käyttöösi kaikki litiumakun edut mökilläsi. Paketti sisältää akun, aurinkopaneelin, säätimen, kaapeloinnin ja sulakkeet. Invertteri hankittava lisävarusteena.

Paketin sisältö:
2 kpl Aurinkopaneeli 410 W mono black Half Cut
1 kpl Victron SmartSolar MPPT 100/50
1 kpl LiFePo4 -akku Sunwind 12/200Ah Heat
30 m Solar -kaapeli 4mm2 musta
1 kpl MC4 liitinpari (push-in)
1 kpl Akkukaapeli (1,3m, sis. sulakepidin + sulake)
1 kpl Välikaapeli 50mm2 0,5m

HUOM! Paketti ei sisällä kiinnitystarvikkeita aurinkopaneelille. Hanki asianmukaiset kiinnikkeet lisäksi. Jos olet epävarma ole yhteydessä asiakaspalveluumme ville@duunauspalvelutjarvi.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

X

Lisää ostoskoriin